Terra homlokzati vakolat

Az épületek külső, homlokzati vakolata nem csak elegáns, egyedi megjelenést kölcsönöz az épületeknek, hanem meg is védi azokat. Rengeteg megoldás és szín közül válogathatunk. Találunk többek között kapart és dörzsölt vakolatok, valamint különböző vastagságban felhordhatóakat is. A széles választék ellenére az egyik legjobban kedvelt vakolat fajta a Terra homlokzati vakolat.

A Terra homlokzati vakolatok kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően ellenálló és tartós réteget hozhatunk létre, így hosszú távon is megvédik a falakat. A Terra homlokzati vakolat képes ellenállni többek között az időjárás viszontagságainak, a nedvességnek, fagynak, valamint a párának is. Már egy réteg felvitele is hibátlan, egyenletes és repedések nélküli felületet hoz létre. Kiváló páraáteresztő képeséggel rendelkeznek, így a falak szadon szellőzhetnek, nem penészesednek be.

A Terra homlokzati vakolat könnyen tisztítható és a felhasználásra kész kivitel egyszerű és gyors munkavégzést biztosít. Széles felhasználási körrel rendelkeznek a Terra homlokzati vakolatok, hiszen amellett, hogy új és régi építésű falakon is felhasználhatóak, a legtöbb alapfelülettel kompatibilisek. Ennek köszönhetően beton, cement, alapvakolatok, valamint homlokzati hőszigetelő rendszerek vakolataként is ideálisak. A nagy színválasztékban elérhető minőségi Terra homlokzati vakolatok lehetővé teszik, hogy igazán egyedi, páratlan és időtálló megoldásokat hozzunk létre.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linkre kattintva érhetik el:

Terra homlokzati vakolat | Terra 1,5mm kapart vakolat | Terra 2mm dörzsölt vakolat |