Lábazati hőszigetelő rendszer

A lábazati hőszigetelő rendszerek alapvető fontosságúak épületek hőszigetelésekor, hiszen éppen, mint az épület többi részét, a lábazatát is ugyanúgy fenyegeti a nedvesedés és az azt követő penészedés, valamint a hőhíd képződésének veszélye.

Hőhíd keletkezésekor az épület bizonyos részei hidegebbek lehetnek, amik elősegítik a páralecsapódást, így könnyebben telepedhet meg a penész és a gomba, illetve nagyobb eséllyel keletkezhet kár a falak szerkezetében is.  Továbbá a megfelelően alkalmazott lábazati hőszigetelő rendszerek által jelentősen csökkenthető a felesleges energiafogyasztás mértéke.

A lábazati hőszigetelő rendszerek több részből állnak, melyek a legtöbb esetben a következők: zártcellás hablemez + polisztirol ragasztó + üvegszövetháló + lábazati díszvakolat + mélyalapozó.

Ezen lábazati hőszigetelő anyagok együttes rendszerben való alkalmazáskor még a tartós nedvességhatásokkal szemben is ellenállóak, nem veszítenek a szigetelőképességükből, továbbá mechanikai jellemzőik sem változnak. Alkalmasak többek között a pince, valamint a lábazat szigetelésére is.

Az általunk kínált Kingstone lábazati hőszigetelő rendszereket az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:

Lábazati hőszigetelő rendszer