Kingstone díszvakolatok

Díszvakolat szó hallatán a legtöbb ember csak a színes házakra gondol, amelyek jól mutatnak, különlegesek, de mást nem tudnak. Azonban ez nem teljesen igaz. A minőségi díszvakolatok (mint a Kingstone díszvakolatok) amellett, hogy esztétikusak, kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően még meg is védik a falakat és időtállóvá teszik azokat. A díszvakolatok típusai közül is kiemelkednek a Kingstone díszvakolatok, melyek a legjobb minőségű vakolatok közé tartoznak.

Tény, hogy a Kingstone díszvakolatok hatalmas színválasztékban elérhetőek és látványos, egyedi megoldásokat hozhatunk létre, de amellett, hogy jól néznek ki, sokkal többet tudnak. A jó minőségű, megfelelő módon felvitt Kingstone díszvakolat képes megvédeni a falakat, hiszen strapabíró, tartós anyagok, valamint ellenállóvá teszik azokat a hőingadozással, nedvesség (pára, csapadékok stb.) valamint az időjárás viszontagságaival szemben is. Időtálló kivitelüknek köszönhetően kiválóan alkalmazhatóak homlokzati szigetelések fedőrétegeként.

A Kingstone díszvakolatok széles felhasználási körrel rendelkeznek, hiszen szinte az összes alapfelületre (beton, simított vakolat, hőszigetelő rendszerek stb.) felvihetőek és jól kombinálhatóak azokkal. Régi és új homlokzatok, lábazatok, hőszigetelő rendszerek, valamint kerítések fedésére is alkalmasak.

A Kingstone díszvakolatok színtartó és könnyen tisztántartható anyagok, melyek felvitele nagyon egyszerű, nem szükséges hozzá semmilyen speciális eszköz vagy külön szaktudás. Mivel kiváló páraáteresztő képességgel rendelkeznek, a Kingstone díszvakolatok nem gátolják a falak szabadon való "lélegzését", így azok nem penészesednek és gombásodnak, nem károsítják az emberi szervezetet, sem pedig az épület szerkezetét.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linkeken érhetik el:

Texturato díszvakolat | Légáteresztő homlokzati vakolat | Terra homlokzati vakolat | Quarctex lábazati díszvakolat | Nemesvakolat |