Kingstone belső vakolat

Webáruházunk széles választékot nyújt Kingstone márkájú belső és külső felhasználású vakolatokból is egyaránt. A belső vakolat fő jellemzője, hogy belülről nyújt védelmet a falaknak, valamint kiváló alapot nyújt, az esetleges további rétegeknek (festés előtti alapozóréteg, festés).

A Kingstone belső vakolatok az épületek falainak beltéri vakolására tökéletesen alkalmasak. Speciális összetételüknek köszönhetően meggátolják a falak esetleges penészedését vagy gombásodását, mindemellett remek esztétikumot nyújtva, hiszen rengeteg féle színben rendelkezésre állnak. A Kingstone belső vakolatokkal gyerekjáték a beltéri vakolás, időtálló és erős vakolat képezhető általuk a belső falakon.

A Kingstone belső vakolatok széles felhasználási körben elterjedtek, kiválóan felvihetőek szinte az összes gyakran előforduló alapfelületre, mint például a beton, a simított vakolat, vagy hőszigetelő rendszerek, ráadásul még akár kombinálhatóak is. Ezenkívül a Kingston belső vakolatok a régi és új homlokzatok, lábazatok fedésére is bátran alkalmazhatóak.A Kingstone belső vakolatok felvitele igen egyszerű, nem igényel sem szaktudást, sem speciális eszközt.

Az alábbi linkre kattintva megtekintheti a belső vakolat választékát:

Vakolatok