Homlokzati vakolat

A különböző vakolat típusok nem csak esztétikus megjelenést kölcsönöznek a régi és új, köz- és ipari épületeknek, hanem meg is védik azokat. A nagy választékben elérhető vakolatok (alap-, simító-, díszvakolat stb.) széles körben felhasználhatóak, így garantált, hogy a különböző igényekhez legjobban passzoló vakolatok közül lehet válogatni. A magas színvonalat képviselő, leggyakrabban felhasznált vakolatok közé tartozik a homlokzati vakolat is.

A minőségi homlokzati vakolatok nagyon ellenálló, strapabíró fedőréteget képeznek, amely hosszú távon is megvédi a különböző falfelületeket. A homlokzati vakolatok ellenállnak többek között az időjárás viszontagságainak, a hőingadozásnak, valamint a fagynak is. A kül- és beltérben is alkalmazható homlokzati vakolatok segítségével már egy réteg felvitele után is egyenletes és hibátlan felületet lehet kialakítani.

A homlokzati vakolatok széles felhasználási körrel rendelkeznek, hiszen kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően, a legtöbb alapfelületre (beton, cement, alapvakolat, hőszigetelő rendszerek stb.) könnyedén felhordhatóak. A homlokzati vakolatok könnyen tisztíthatóak és hosszú távon is megőrzik hibátlan megjelenésüket, élénk színüket. Mivel páraátersztő képességgel rendelkeznek, a homlokzati vakolatok hagyják szabadon lélegezni a falakat, így azok nem penészesednek.

A kiváló homlokzati vakolatokkal gyors és egyszerű a munkavégzés, így professzionális és házi felhasználásra is egyaránt alkalmasak. A homlokzati vakolatok, a legtöbb esetben, természetes anyagok felhasználásával készülnek, így nem tartalmaznak olyan káros anyagokat, amelyek ártalmasak lennének a környezetre és az egészségre sem. A nagy színválasztékban elérhető homlokzati vakolatok segítségével egyedi és páratlan megoldásokat hozhatunk létre.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linkekre kattintva érhetik el:

Légáteresztő homlokzati vakolat | Terra homlokzati vakolat |