A polisztirol termékek tulajdonságai, jelölései

A megfelelő hőszigetelő rendszerek segítségével nem csak energiát, hanem pénzt is megspórolhatunk, ennek köszönhetően valóban gazdaságos megoldásokat biztosítanak. A minőségi és hatékony hőszigetelések egyik legnépszerűbb fajtája a kiváló tulajdonságokkal rendelkező polisztirol. A polisztirol termékek széles körben való elterjedésüket kiváló tulajdonságaiknak, valamint hatalmas választékuknak köszönhetik. Ezeknek köszönhetően garantált, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő megoldásokat.

A minőségi polisztirol termékek több változatban is elérhetőek, hiszen válogathatunk többek között expandált (EPS), extrudált (XPS), valamint grafitos polisztirol lemezek közül is. Ezek mindegyike garantáltan hatékony és megbízható hang- és hőszigetelést biztosít. Kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, hiszen többek között időtállóak, lég- és páraáteresztőek, valamint tűzgátló képességűek, így egy esetleges tűz esetén képesek annak tovább terjedését is meggátolni.

Polisztirol termékek vásárlása esetén érdemes odafigyelni a csomagolásokon megtalálható különböző jelölésekre, hiszen ezeknek köszönhetően egyszerűbb kiválasztani a számunkra legjobban megfelelő alapanyagokat. A különböző változatokat (EPS30-70-80-100 stb.) általában eltérő színű csíkokkal szokták jelölni, így könnyedén felismerhetőek a különféle szigetelőanyagok. Válogathatunk többek között homlokzati, lábazati, lépésálló, padlófűtéssel kombinálható, valamint vázkitöltő polisztirolok közül is.

A magas minőségi szintet képviselő polisztirol termékek széles választékának köszönhetően sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé és biztosítják, hogy mindenki megtalálja az igényeinek, valamint költségkeretének legjobban megfelelő megoldásokat. A különböző polisztirol szigetelőanyagok igazán tartósak és strapabíróak, hiszen képesek ellenállni többek között az időjárás viszontagságainak, a padlófűtésnek, valamint a hőingadozásnak is. Természetes alapanyagaiknak köszönhetően nem ártalmasak a környezetre. Könnyedén kombinálhatóak más alapanyagokkal (vakolat, festék stb.), így igazán egyedi és páratlan lesz a végeredmény.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érhetik el:

Hőszigetelő anyagok | Hőszigetelő rendszerek homlokzatra | Hőszigetelő alaprendszerek |