A polisztirol felhasználása

Az egyik legkedveltebb és legnagyobb körben felhasznált szigetelő anyag a polisztirol, hiszen gazdaságos és több változatban is elérhető, így nagyon sokoldalú felhasználást biztosít. A polisztirol kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, ennek köszönhetően tartós, időtálló megoldást biztosít és széles körben felhasználható. Alkalmazható többek között kül- és beltérben, lábazaton, homlokzaton, valamint tetőtérben is.

A minőségi polisztirol hatékony szigetelést tesz lehetővé, ennek köszönhetően rengeteg energiát, valamint pénzt is megtakaríthatunk a segítségével. Emellett tűzálló képességgel is rendelkezik, így képes meggátolni egy esetlegesen kialakult tűz tovább terjedését is. A polisztirol elérhető többek között extrudált, expandált, valamint grafitos változatban is. A különböző változatok sokoldalúan alkalmazhatóak, így garantált, hogy az adott épület hatékony szigeteléssel lesz ellátva.

Annak érdekében, hogy a szigetelés valóban időtálló és hatékony legyen, a minőségi polisztirol anyagok mellett fontos, hogy a megfelelő kiegészítőket és tartozékokat használjuk. A különböző rögzítő elemek, (üvegszövet) hálók és egyéb rendszer kellékek biztosítják, hogy a polisztirol lemezek megfelelően legyenek beépítve, így valóban 100%-osan hibátlan szigetelést biztosítsanak.

A polisztirol felhasználása egyszerű, viszont a valóban tökéletes végeredmény elérése érdekében érdemes szakember segítségét kérni a beépítéshez. A legtöbb alapfelületre felhasználható, így igazán hatékony megoldásokat lehet kialakítani a segítségével. A polisztirol lapok több árkategóriában mozognak, így garantált, hogy mindenki megtalálja az igényeinek, valamint költségkeretének legjobban megfelelő szigetelő anyagokat.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érhetik el:

Polisztirolos homlokzati szigetelés EPS | Grafitos polisztirol szigetelés | Polisztirolos lépésálló szigetelés | Polisztirolos válaszfal szigetelőanyag | Polisztirolos lábazati szigetelés XPS | XPS hőszigetelő alaprendszer lábazatra | XPS hőszigetelő rendszer lábazatra Quarctex vakolattal |